Menü
Your Cart

Éjjeli lámpa

Gyártó: Apollo Cikkszám: 567364
Apollo Lumiepets- Az ölelhető éjjeli fény, amely elkísér a sötétben.Előfordult már, hogy a gyermeked félt éjszaka? Az Apollo Lumiepets nem csupán egy aranyos játék, hanem a gyermeked biztonságérzetét is növeli az éjszakai órákban. Az állítható fényerővel rendelkező kutyus egy igazi vigyázó, aki megn..
9 990 Ft
Nettó ár:7 866 Ft
Gyártó: Apollo Cikkszám: 914031
Apollo Lumiepets- Az ölelhető éjjeli fény, amely elkísér a sötétben.Előfordult már, hogy a gyermeked félt éjszaka? Az Apollo Lumiepets nem csupán egy aranyos játék, hanem a gyermeked biztonságérzetét is növeli az éjszakai órákban. Az állítható fényerővel rendelkező unikornis egy igazi vigyázó, aki m..
9 990 Ft
Nettó ár:7 866 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU393_k
Egy igazán különleges, aranyos panda formájú lámpával szeretnénk most megismertetni benneteket, amely tökéletesen beillik a gyermekek szobájába és garantáltan megnyugtatja őket éjszaka. A NUUROO szilikon panda lámpa a dániai mesterek precíz munkájának eredménye, 100%-ban puha szilikonból készült, ez..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU130_k
A NUUROO szilikon Panda lámpa nemcsak aranyos dekorációja lesz gyermekének a szobájának, hanem hűséges társa is az éjszakában. Az éjszakai ébredések közepette a lámpa megnyugtató fénye segít a gyerekeknek abban, hogy biztonságban érezzék magukat. A lámpa 100%-ban puha szilikonból készült, így gyerme..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU130_r
Egy dán eredetű, szilikonból készült Panda lámpa, amely rózsaszín fényével melegséget és biztonságot sugároz a kisgyermekes otthonokba. Az éjszakai félelmeket elűző kis lámpánk puha, sima felülettel, CE jelöléssel és USB csatlakozóval rendelkezik, így a használata és töltése is gyerekjáték. Mérete 1..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU130_sz
Merítsd gyermeked éjszakáit meghitt, lágy fényben a NUUROO szilikon Panda lámpával! Ezt a Dániából származó, aranyos panda formájú lámpát gyerekek gyorsan a szívükbe zárják. 100%-ban puha szilikonból készült, így nincs éles szél, amitől tartanod kellene, és a CE jelölés biztosítja a termék biztonság..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU393_z
Tündéri panda formájú NUUROO szilikon lámpa, mely igazán különleges kiegészítője lesz gyermeked szobájának. A lámpa Dániából származik, garantált minőségével és biztonságával. Puha, 100% szilikonból készült, így kisgyermeked is nyugodtan megfoghatja, barátkozhat vele. A lámpa CE jelöléssel rendelkez..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.