Menü
Your Cart

Puzzle - kirakó

Gyártó: PetuPetu Cikkszám: PP1036
A Petu Petu tengeri állatai szilikon formabeillesztő igazi kincs a kicsiknek! Ez a színes szilikon puzzle nem csak szórakoztató, de 7 különböző geometriai formájával hozzájárul a gyermek logikus gondolkodásának, finommotorikus készségeinek és szem-kéz koordinációjának fejlesztéséhez is. A formabeill..
8 800 Ft
Nettó ár:6 929 Ft
Gyártó: PetuPetu Cikkszám: PP1034F
Az erdei színekben pompázó, Petu Petu szilikon formaillesztő maci kiváló választás a legkisebbek számára. Ez a csodálatos kis játék 5 aranyos mackó formát tartalmaz, melyeket a gyermeknek össze kell illesztenie. A játék izgalmas és szórakoztató, miközben fejleszti a logikus gondolkodást, a finommoto..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Gyártó: PetuPetu Cikkszám: PP1034R
A Petu Petu rózsaszín árnyalatú szilikon formaillesztő macija igazi kihívás a legkisebbeknek! A csomagban 5db mackó forma található, melyek összeillesztése nem csak a logikus gondolkodást, de a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is fejleszti. A játék mérete 14,8*10,7cm, így könnyedén elfér a ..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Gyártó: PetuPetu Cikkszám: PP1035K
A Petu Petu szilikon formaillesztő víziló egy kreatív és szórakoztató játék a legkisebbek számára, melyben a kisgyermekek a különböző formákat összeillesztve hozhatják létre a kedves víziló karaktert. A játék négy darabot tartalmaz, melyeket a kicsik összerakhatnak, miközben fejlődik a logikus gondo..
6 900 Ft
Nettó ár:5 433 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.