Menü
Your Cart

Hajápolás

Cikkszám: szinv.feny
COLOR PROTECTION – SZÍNVÉDŐ HAJFÉNY SPRAY 160 MLA COLOR PROTECTION – Színvédő Hajfény Spray egyedülálló formulával rendelkezik, amely az antioxidáns hatása révén vibráló fényességet biztosít a hajnak, megóvva azt a környezeti ártalmaktól. Nem csupán fényt ad, de védőréteget is képez a..
13 957 Ft
Nettó ár:10 990 Ft
Cikkszám: hajreg,olaj
GLOSSY NECTAR - HAJREGENERÁLÓ OLAJ 50 MLHajfény, hajsimító, szerkezet újjáépítő szérum 1 üvegben.Védi a hajat a hőtől és lecsökkenti a szárítási időt.HASZNÁLAT:Hajtömegtől függően oszlassuk el a tenyerünkön 2-3 pumpányit, majd vigyük fel vizes hajra hajközéptől lefele masszírozva. Szárítsuk meg..
8 877 Ft
Nettó ár:6 990 Ft
Cikkszám: festet
Termékeink nem tartalmazzák a következő káros anyagokat:SLS/SLES, PARABÉNEK, PEG/PPG/BG, ÁSVÁNYI OLAJOK, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK ÉS SZINTETIKUS ILLATANYAGOKcsomagolás: üveg, környezetbarát, végtelenségig újrahasznosíthatótermék: génmanipulációtól mentesállatkísérlettől mentesA CSOMAG TARTALMA:1db 50 ..
31 077 Ft
Nettó ár:24 470 Ft
Cikkszám: festett
Termékeink nem tartalmazzák a következő káros anyagokat:SLS/SLES, PARABÉNEK, PEG/PPG/BG, ÁSVÁNYI OLAJOK, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK ÉS SZINTETIKUS ILLATANYAGOKcsomagolás: üveg, környezetbarát, végtelenségig újrahasznosíthatótermék: génmanipulációtól mentesállatkísérlettől mentesA CSOMAG TARTALMA:1db 160..
36 157 Ft
Nettó ár:28 470 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.