Menü
Your Cart

Rácsvédő

Gyártó: Bubaba Cikkszám: 30804
A gyengéd tapintású, minőségi és kényelmes textiltermékeket gyermeki gondolatokkal és vágyakkal tervezték. A kézzel készített termékek kellemes puhaság érzésétét biztosítják a babák számára. Modern és tökéletes megjelenésükkel minden gyermek szobájának szép kiegészítője. A vicces nappalokról és béké..
9 100 Ft
Nettó ár:7 165 Ft
Gyártó: Bubaba Cikkszám: 31870
A Bubaba fejvédő, rácsvédő - henger a babaszoba tökéletes kiegészítője. Ezt a terméket gyermeki gondolatokkal és vágyakkal tervezték. A gyengéd tapintású, minőségi és kényelmes anyag, valamint a kézzel készített termék, kellemes puhaság érzését biztosítja a babák számára. Modern és tökéletes megjele..
15 850 Ft
Nettó ár:12 480 Ft
Gyártó: Bubaba Cikkszám: 41588
Tapintásra gyengéd, kiváló minőségű, kényelmes és kézzel készített, ez a Bubaba fonott fejvédő, rácsvédő. Tervezésekor a gyermeki gondolatok és vágyak voltak a fő inspiráció, így ez a termék nem csak a babák puhaság iránti vágyát elégíti ki, hanem modern és tökéletes megjelenésével minden gyermek sz..
16 990 Ft
Nettó ár:13 378 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.