Menü
Your Cart

Plüss

Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU188
Ismerd meg Andreát, a kötött dínót, aki már nagyon várja, hogy legjobb barátja lehessen a gyermekednek! A dániai származású játékfigura játékos és aranyos, karamell színben pompázik, ami igazán meleg, otthonos hangulatot kölcsönöz neki. Ez a különleges dínó a legfinomabb 100% organikus kötött pamutb..
9 600 Ft
Nettó ár:7 559 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU256
Egy dán származású, különleges és odaadóan elkészített játék, melynek neve NUUROO kötött dínó. A Gabi névre hallgató kis dínónk minden kalandra felkészült! Készen áll arra, hogy hazatérjen hozzád, és legjobb barátod legyen. A 29x12 cm méretű dínó minőségi, 100%-ban organikus kötött pamutból készült,..
9 600 Ft
Nettó ár:7 559 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU255
Találkozz a NUUROO kötött elefánttal, aki Dániából érkezik, hogy meghódítsa kisgyermeked szívét! Ez a kedves és játékos kis elefánt készen áll arra, hogy az új legjobb barátja legyen gyermekednek. A Fille elefánt 100% organikus kötött pamutból készült, így kiválóan alkalmas az érzékeny bőrű kisgyerm..
9 600 Ft
Nettó ár:7 559 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU191
Lily, a kötött koala, Dániából érkezett hozzánk, hogy a gyermeke új legjobb barátja legyen. Az 100% organikus pamutból készült koala bársonyosan puha tapintású, így tökéletes kísérője lehet a kisbabának éjszaka. A belsejében található újrahasznosított poliészter töltelék biztosítja, hogy Lily mindig..
7 200 Ft
Nettó ár:5 669 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU190
Találkozzon Astriddal, a legaranyosabb kötött nyúllal, aki tökéletes barát a kicsik számára! Astrid Dániából származik és 100% organikus pamutból készült, amelyet újrahasznosított poliészter töltelékkel töltöttünk meg. Ez a termék átesett a CE teszten, tehát biztos lehet benne, hogy a legjobb minősé..
7 200 Ft
Nettó ár:5 669 Ft
Gyártó: Nuuroo Cikkszám: NU189
Képzeld el, hogy kisbabád a Dánia tájairól érkezett, szürke színű Maja dínót ölelgeti az álmok földjén! Ez a bájos és játékos dínó, mely 100% organikus kötött pamutból készült, már nagyon várja, hogy legjobb barátja lehessen a legkisebbnek. A Maja dínó újrahasznosított poliészter töltelékkel van ell..
9 600 Ft
Nettó ár:7 559 Ft
Gyártó: PetuPetu Cikkszám: PP1052
Képzelj el egy puha, bújós barátot, aki mindig ott van a kicsi számára, ha szüksége van egy ölelésre. Freddy, a plüss béka, pont ilyen! Különleges designja és simogatóan lágy anyaga miatt egy perc alatt a gyermeked szívét fogja meghódítani. Freddy nem csak játék, hanem egy igaz barát is, aki minden ..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Gyártó: PetuPetu Cikkszám: PP1051
Fedezze fel Deliah-t, a plüss kacsát - a tökéletes bújós barátot a kicsik számára! Deliah puha tapintású, ideális méretű, és készen áll arra, hogy a gyermek kedvenc játéka legyen. Akár utazásra is magával viheti, hogy a kicsi mindig érezze a megszokott biztonságot. Deliah a legfinomabb 100% poliészt..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.